12 éve találkoztunk először – együtt tanultuk a fotózás alapjait. Mentorunk és hasonló érdeklődésünk, majd szakmai céljaink és személyes barátságunk tartott bennünket a közös úton. Több fotós projektben bizonyosodott be számunkra, hogy remekül működünk együtt. Ennek legújabb mérföldköve a Fotós Műhely.

Dániel

11 éve fotózom hivatásszerűen, jelenleg fő vonalam a művészi esküvő és rendezvényfotózás. Emellett lifestlye-tárgyfotókat készítek egy nemzetközi cégnek. Voltam már az év esküvőfotósa, megjelent portfólióm a Nők Lapjában, a Foto Video Magazinban, a Secret Storiesban. Volt kiállításom Dublinan, dolgoztam már Spanyolországban és a tengerentúlon is. Partnereim többek közt az Avon, az FHB Bank, a Shell Magyarország. Nyugodt, türelmes embernek tartom magam, aki kutatja a dolgok lényegét, kíváncsi az emberekre, és szereti folyamatosan épülő tudását másokkal is megosztani.

Honlapom: Room8 Art

Bence

Amióta a fotózásból élek, fő profilom az esküvői fotózás, de készítettem már reklámkampányhoz divat- és tárgyfotókat, céges portrékat és image-fotókat, valamint rendezvényfotókat. Otthonosan mozgok a műtermi környezetben csakúgy, mint a folyton új kihívásokat felsorakoztató és ad-hoc döntéseket igénylő események fotózásában is.
Meglehetősen alapos vagyok, de szeretem a lazaságot is. Az életben két dolog fontos számomra igazán: a lelkesedés és a felelős gondolkodás. Inspirál, ha nyitott és kreatív emberekkel tölthetek el időt.

Honlapom: Juhász Bence Photos

Fontos hangsúlyoznunk, hogy nem esküvőfotós workshopot tartunk – ám a rugalmas és nyitott tematika okán, érdeklődés esetén esküvőfotózással kapcsolatos témák is felszínre kerülhetnek.