Töltsd ki és küldd el az alábbi jelentkezési űrlapot! Ne ijedj meg a sok kérdéstől, csak első ránézésre hosszú: a személyes- és számlázási adatokon hamar túl leszel, ezek után pedig már az izgalmas rész következik, hiszen ez alapján ismerjük majd meg preferenciáidat, céljaidat! Ha elküldted a jelentkezésed, hamarosan jelentkezünk a további teendőkkel és a részletekkel.


Jelentkezésedet csak érvényes email cím esetén tudjuk fogadni.


A teljes összeget befizetem a jelentkezés után megküldött számla alapján.A jelentkezés után csak a 30 000 Ft foglalót fizetem, a hátralékot a workshop kezdetekor készpénzben rendezem.


1) alapfogalmak és fotózási alapok2) kompozíciós alapok és csendélet fotózása3) műtermi alapok (világítás, eszközök)4) klasszikus portré5) műtermi divat- és modellfotó6) mozgás megjelenítése stúdióban7) mozgó témák fotózása kültéren8) kamerabeállítások9) fotózás rossz fényviszonyok között10) analóg- és experimentális fotográfia

Többet is választhatsz!

Először a legfontosabb, a sor végén pedig a legkevésbé fontos álljon.

Kérlek, add meg a gyártót és a típust is!

(pl.: "Nappal szemben nem sikerülnek a képeim." / "Bemozdultak az esti felvételeim." / stb.)

(pl.: "Szeretnék éles képeket készíteni futkározó gyerekekről is." / "Szeretném tudatosan használni a műtermi fényformálókat." / stb.)